Järpéns Puppies

    Eurasier     

Kristina & Gunnar

Ninni, Ia, Greta, Django.

 

 

2012-09-04

Denna sommar har det hänt en hel del på utställningsfronten när det gäller Hera, eftersom Dixi har haft en valpkull och fällt ur all sin päls.

Som alla vet så blev det storslam i Norrköping, se tidigare inlägg.

Sedan har det varit på upp och ner när det gäller bedömning av Hera, en gången Excellent med CK och sedan Good, så har det varierat på de olika utställningarna vi har varit på i sommar.

Det var synd att SSUK byte domare i Borås för vår del, men det gick bra ändå. I mitten av sommaren så fällde Hera ur all sin päls och de sista av valppälsen försvann, då såg hon inte så bra ut. Men vi har haft det väldigt trevlig i sommar och det har varit en bra social träning för henne.

Nu blir det några inofficiella utställningar under hösten och så kommer vi nog att åka till Växjö i November, se vidare under utställningar.

Vi har röntgat Hera i sommar och det gick inte så bra som alla kanske vet, hon fick en 2:a på den högra armbågen och allt annat var ua. Därför kommer hon inte att användas i avel.

Dixis valp Stella kommer att göra sin premiär på sin första utställning i Hultsfred i mitten av september, det ska bli spännade.

Vi har också börjat på bruks i Vimmerby och går just nu på en trivselkurs med Hera och Dixi, ska även börja på valpkurs med Stella denna vecka.

Tur att man inte jobbar just nu.