Järpéns Puppies

    Eurasier     

Kristina & Gunnar

Ninni, Ia, Greta, Django.

 

 

2011-09-04

Nu är Augusti månad slut och vi är inne i september. Under Augusti  har det varit många utställningar för oss,

Heras juniordebut begav sig i Askersund den 13/8, där fick hon Exellent och 1Jkk, jag bara log och hela jag ryser av välbehag, detta var helt otroligt.

Helgen efter var det SE-Vinnarutställning i Norrköping, även denna dag fick Hera Excellent och 1Jkk, sedan fick hon också Ck, hon skulle få tävla om bästa tik bland 8 andra tikar tror jag, men blev oplacerad. Vann gjorde Kristin från Norge med sin juniortik. Grattis. Jag är så glad ändå och det var i alla fall 26 Eurasier som ställdes denna regniga dag.

På söndag var det dags att åka till Eskilstuna för Hera och mej, där fick hon Very Good, men jag är så nöjd ändå med detta resultat.

Sedan tog vi båten till Gotland den 27-28 Augusti och där ställdes både Hera och Dixi.

På lördagen fick Hera Excellent och 1Jkk, Även för Dixi gick det bra hon fick också Excellent och blev 3: e i Ökk, trots att hon var urfälld.

Söndagen fick Hera Excellent och 1Jkk, även ett Ck och skulle tävla om bästa tik, hon blev 3 btkl, med reserv -Cert. Helt fantasktig helg.

Dixi fick även hon Excellent och blev 2.a i Ökk.

All kritik och rosetterna finns under respektive hunds namn och resultat.

Gissa om vi är så nöjda :-) med denna sommarens alla utställningar för både Hera och Dixi. Nu ska vi ta det lite lugnt och njuta av den vackra hösten som vi har just nu.

Ett stort tack till alla trevliga Eurasier människor och andra nyfika på vår ras, det har varit jätte trevligt. Även en stor kram och grattis till alla goa Eurasier och deras resultat.