Järpéns Puppies

    Eurasier     

Kristina & Gunnar

Ninni, Ia, Greta, Django.

 

 

2011-07-16

Det har hänt en hel del sedan sist. Vi har vairt på ett antal uställningar och det har gått skapligt, men kritiken har varit bra på båda hundaran.

Vi var i Västervik den 21 maj och Dixi fick HP och BIm. Hera fick HP och BIR-valp, men oplacerad i stora finalen.

Den 5 juni åkte vi till Norrköping och ställde Hera, men det gick inte alls på hennes första officiella utställnng, hon fick lite panik när den raspiga högtalare startade. Vi träffade många trevliga Eurasier människor. Hera fick i alla fall bra kritik för övrigt.

Den 12 juni är var det dags för Eurasierspecialen i Degerfors, Det var Dixi första officiella utställning efter valpningen och hon fick bra kritik och fick Very Good. Även denna gån så tyckte inte Hera om läget, men kritiken blev trots allt bra, hon fick inte HP denna gång.

Vi träffade och Järpéns Puppies Athena "Lilla My" som hade kommit ifrån Bergen med matte Janne och hennes familj, även Lilla My fick bra kritik, det var underbart att träffa den förstafödda valpen, vilken skönhet, se vidare under bildgallerian. Tack Janne.

Nästa utställning var i Kalmar och där tog Hera storslam, med domaren Mirko Lundén, mycket fin kritik fick hon, det blev HP, BIR-valp (6-9), BIG1 och sedan blev det igen BIS2 i sin valpgrupp. :-))

Dixi var också med och hon fick bra kritik, även denna gång HPoch BIM.

Det kommer mer efter augustis alla utställningar.