Järpéns Puppies

    Eurasier     

Kristina & Gunnar

Ninni, Ia, Greta, Django.

 

 

Äntligen något kul att berätta.

2014-08-14

Nu äntligen får ni höra något från oss, det har hänt en hel del sedan sist. Många av er vet redan en del via FB.

Förra sommaren skulle vi röntga Stella och det blev inte som vi hade tänkt, hon fick C på båda höfterna med lindriga benpålagringar..:-(

Så även hon får bli sällskapsdam på vår kennel tillsammans med Hera.

Jag kontaktade Anne Sletmo i Norge och beklagde den uppkomna situationen. Hon hade då en kull med valpar och vi frågade då om vi fick köpa en tikvalp av henne, för vi ville fortsätta med kennelverksamheten och det gick bra.

Nästan samtidigt får vi frågan från Sheilas ägare om vi ev skulle vilja använda henne i avel om hon blir friröntgad till hösten (2013), självklart blev väldigt glada över detta erbjudande.

Det blev en händelsrik höst, i september åker vi till Norge och Anne för att hämta vår nya lilla tjej, hon är bara så söt..(nu är jag partisk).hihi..

I oktober är det tid för Sheila att röntgas..då är det bara till att vänta, men det blev toppen resultat, helt friröntgad blev hon. Då kan vi snart börja planera för en paring till sommaren 2014.

Under vintern 2014 åker jag på ett par utställningar med Rhea och det går bra för oss.

I slutet av mars så åker vi till Vreta och träffar många trevliga eurasiermänniskor och deras hundar. Där i Vreta blir det storslam för Rhea, hon blir BIS 1:a (valp 6-9)...helt underbar dag. :-))

Nu väntar vi på att Sheila ska börja löpa, det blir en lång väntan...under tiden så åker vi på ett par utställningar till och då är det Hera som det går bra för.

I Ronneby får Hera CK, 4:e btkl med R-cacib...något som jag aldrig hade kunnat drömt om. Det gick även bra för Dixi, hon fick CK och 5:e btkl...

Dixi som fyller 8 år den 22 augusti..:-)

Se började Sheila löpa och vi for till Norge och nu väntar vi på hennes och Hampus valpar, de kan ni läsa om på deras egen sida.